ساغرچی: چرا سازمان مجاهدین همیشه دشمن سازی میکند؟

0
511

چرا سازمان مجاهدین همیشه دشمن سازی میکند؟

مهرداد ساغرچی، وبلاگ ساغرچی، بیست و هفتم آوریل ۲۰۱۶:… براستی علت موفق نشدن خطوط و استراتژی سازمان رجوی این بوده که چند نفر مقاله از آنچه بر آنهارفته است نوشته اند؟ آیا چند مصاحبه تلویزیونی و گفتن خاطراتی یا نظری باعث شده که رجوی به تهران نرسد؟ آخر این چه سازمان و اپوزیسیونی ست که با چند خط نوشته و یک مصاحبه در خطر شکست قرار گرفته است؟! آیا بیرون آمدن نفرات آزسازمان علت شکست … 

لینک به منبع

چرا سازمان مجاهدین همیشه دشمن سازی میکند؟

مطلب حاضر در پاسخ به هزاران سند و نوشته و سخنرانی و اطلاعیه و جوابیه و افشاییه و ردیه و صدها روش دیگر سازمان مجاهدین یا بهتر بگویم سازمان  رجوی ها نگاشته میشود.

به راستی اگر نگاهی به آنچه سازمان رجوی درسه دهه گذشته یعنی  از سال پنجاه و هفت تا کنون انجام داده، بیندازیم و بخواهیم آنچه  را که درباره دشمنان خیالی توسط سازمان رجوی انجام شده تبدیل به یک سند بکنیم  حدودا دوازده هزار صفحه ای خواهد شد.اگر سی و چهار سال گذشته در نظر بگیرم کمتر روزی بوده ست که رجوی درباره دشمنانش مطلبی نگفته باشد.براستی آیا واقعیت سیاسی و تاریخی چنین بوده است که آنطور که این باند جنایتکار حاکم بر سازمان مجاهدین ادعا میکند ابر و باد و مه خورشید در کار بوده اند که دمار از روزگار این سازمان درآورند؟؟!!! وآیا این سازمان آنچنان که رجوی در تمام سخنرانی های خود بدون اغراق در تمام سخنرانی ها و موضع گیریهایش و همینطور اطلاعیه هایش علت نرسیدن به آمال و آرزوهایش را دیگران میداند و این را به شنونده خودش که اعضا و هوادارانشان هستند القا میکند.

به راستی آگر چنین بود چرا باید رجوی برای دیگران پرونده سازی بکند و چرا باید دستگاه عظیم تبلیغاتی خودش تمام شبانه روز وقف پاسخ به انتقادات یا ضعفهای سازمان بشود کما اینکه از ابتدای انقلاب همیشه حتی در جدیدترین موضع گیریهایشان مشکلات را به گردن دیگران میاندازند،

به چند نمونه توجه کنید:

مجاهدین تمامی دلایل  به قدرت نرسیدن خودشان در ابتدای سال پنجاه و هشت تا سال شصت و دو را به گردن دیگر گروه ها مثل فدایی ها و چپ ها و فرقان و کلا هر گروه سیاسی دیگری که متحد عینی مجاهدین نبود میاندازند، فارغ از اینکه هیچگاه به این اعتراف نکردند که اگر اعلام مبارزه مسلحانه نکرده بودند خیلی زودتر از آنچه که تحلیل رجوی بود پروسه سیاسی تغییر در ایران آغاز میشد ومیتوان گفت بعد از سال شصت و هشت بی تردید کمتر از یک دهه همه چیز به سمت یک دموکراسی بدون خونریزی پیش میرفت .البته که منظور رجوی همیشه رسیدن بی چون و چرا به رهبری انقلاب و کشوری بزرگ مثل ایران بوده که بتواند بی هیچ سوالی بر مسند حکومت بنشیند. بعداز سال ۶۴ و چهار وبه گل نشستن استراتژی مبارزه مسلحانه نیز بهانه اینکه نتواسته به قدرت برسد را جنگ و سایر گروهها و بعدش هم کسانیکه او را همراهی نکردند که در درون سازمان آنچه انقلاب ایدئولوژی نامید را مسئول نرسیدن حاج مسعود به تهران دانستند. راستی اگر روزی به آنچه که خودشان اعتقاد دارند یعنی پاسخ دادن به تاریخ و خدایشان چه خواهند گفت.

براستی علت موفق نشدن خطوط و استراتژی سازمان رجوی این بوده که چند نفر مقاله از آنچه بر آنهارفته است نوشته اند؟ آیا چند مصاحبه تلویزیونی و گفتن خاطراتی یا نظری باعث شده که رجوی به تهران نرسد؟ آخر این چه سازمان و اپوزسیونی ست که با چند خط نوشته و یک مصاحبه در خطر شکست قرار گرفته است؟! آیا بیرون آمدن نفرات آزسازمان علت شکست تمام تحلیلهای حاج مسعود بوده است؟ واقعا مجاهدین به هیچ چیزی اصلا اعتقاد دارند؟ من فکر میکنم که حتی اگر به کمترین اصول اخلاقی و انسانی متعقد بودند میفهمیدند این نتیجه آنچه که کرده اند میباشد. چه خانواده و چه انسانهایی را که تمام آمال و آروزهایشان را به خاک سپردند و چه تهمتها و چه پرونده سازی و چه آبروریزیهای بی پایانی که نتیجه آن هم نمیتواند و نباید سربلندی و پیروزی باشد و به قول خودشان این همه بلا که دیدند تازه از نتایج سحر است امکان ندارد این حجم از نامردی و نامردمی و حق خوری در پرونده تشکیلاتی و سیاسی سازمانی باشد و نتیجه اش پیشرفت و ترقی  باشد.

راستی تا به حال شنیده اید که سازمانی برای مخالفان سیاسی اش وکیل و کارمند و بازنشسته و نظامی سابق و وکیل و مال خلاصه بسیاری از خلاف کارهای حرفه ای را استخدام کند و با آنها به جان نفرات منتقد خودش بیفتد؟! اینهم برگ دیگری از کثافت کاریهای تاریخ سازمان مجاهدین خواهد ماند که حتما این پرونده نیز رو خواهد شدو آن وقت است که روسیاهی بی پایان بر روی نام و یاد این سازمان با رهبری اش خواهد ماند. راستی این مجاهدین چه بر سر خانواده های اعضای خودشان آوردند. این است رسم و شیوه مردم داری و نتیجه قدردانی از نیروهایی که تمام عمر و زندگی خودشان را در راه نام سازمان و رهبریش گذاشتند و حالا اعضا ی بیچاره را مجبور به فحاشی و سنگ پرانی به خانواده و عزیزان خودشان کردند و راستی چرا این تفکر این اجازه را به انسانها میدهد که تمام ارزشها و معیارهای موجود را در جامعه به چالش بکشد؟ آری ایدئولوژی مرگبار و خونین این فرقه ها که براساس برداشت های وحشیانه از دین و عقیده پایه گرفته است این حق را میدهد که رهبری جای خودش را به نمایندگی خدا بنشاند تا بتواند انسانها رامسخ کند و هر آنچه میخواهد حکم براند.

سخنی هم با کسانی که فکر میکنند مجاهدین درحال مبارزه با رژیم هستند میتوانند نگاهی به روزنامه ها و سخنرانی ها و موضع گیریهای افراد یا جناح های مخالف در درون نظام بیندازند و ببینند هزار برابر فحش و توهین های تو خالی مجاهدین به رژیم ، بسا فراتر از تمام کسانی که قلم میزنندو ادعای مخالفت و اپوزسیون  دارند حرف میزنند و مطلب میگویند و بهای آنرا نیز میپردازند. دفتر مجاهدین بعد از مرگ صدام بسته شده است و  آنچه مانده است تلاشی ست برای ثبت نام خوب و یاد خوب از خودشان است غافل از اینکه تمام کسانی که زنده میمانندو سخن خواهند گفت درباره مجاهدین از هیچ یک از پرونده های سیاه مجاهدین نخواهند گذشت، آنچه مجاهدین با ایرانیان، حال میخواهد هوادار یا عضو سابق یا مخالف و یا مجاهدین احساس خوبی نسبت با آنها نداشته اند، در  خارج کشور چه کرده اند؟ واقعا خجالت آور و سیاه است و کافی است مقایسه کنیم با سایر ملیتها که در اروپا هستند و وقتی یک هموطن خود را میبینند چگونه کمک میکنند و مجاهدین هم از امکاناتشان چگونه استفاده میکنند، بیان در این باره بی فایده است فقط باید گفت که در این زمینه نیز پرونده مجاهدین افتضاح است و سخن در این باره را به مقاله بعدی میسپاریم.

مهرداد ساغرچی

آلمان .۲۶.۰۴.۲۰۱

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

آرشیو موضوع : نفی خشونت، تروریسم و فرقه گرایی

کودکان سرباز

کودکان سرباز

در پیش‌نویس کنوانسیون حقوق کودک سازمان ملل، “کودک سرباز” به کسی گفته می‌شود که کمتر از ۱۸ سال سن دارد و به عضویت ارتش یا نیروهای شبه‌نظامی در می‌آید. این تعرف تنها شامل کسانی نمی‌شود که اسلحه به دست می‌گیرند یا مین خنثی می‌کنند، بلکه مواردی چون آشپزی، باربری، پیام‌رسانی، جاسوسی، سوءاستفاده جنسی و ازدواج اجباری را نیز …

ابراهیم خدابنده: مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن (۸)

ابراهیم خدابنده: مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن (۸)

مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن (۸) ابراهیم …

مسعود بنی صدر: زندگی در یک فرقه تروریستی و فرار از آن

ابراهیم خدابنده: مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن (۸)

زندگی در یک فرقه تروریستی و فرار از آن مسعود بنی صدر، فیر آبزرور، هفدهم ژانویه ۲۰۱۶:… مجاهدین خلق در سال ۱۹۶۵ در ایران در ضدیت با امپریالیسم آمریکا تأسیس شد. این گروه، در حالیکه مارکسیسم و اسلام را ترکیب کرده بود، در انقلاب ایران در سال ۱۹۷۹ شرکت نمود. بهرحال، بعد از گسستن از دولت …

وفا یغمایی:سقوط ویاداشتی برای علی خراشادی.

ابراهیم خدابنده: مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن (۸)

سقوط ویاداشتی برای علی خراشادی. اسماعیل وفا یغمائی، دریچه زرد، چهاردهم ژانویه ۲۰۱۶:… میدانم باور میکنی یا نمی کنی. من برای شماها در بسیاری موارد هنوز غمگینم.از وضعیت دردناک و تراژیکی که در آن هستید و راهی که پایانش فارغ از رویاهای تو و امثالهم ره به سرابی میبرد که بر راههایش اجساد سه نسل، هزاران در …

تهدید واقعی تروریسم : انسان هایی که تبدیل به فداییان رجوی شدند

ابراهیم خدابنده: مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن (۸)

جرمیا گولکا یکی از مولفین گزارش رند درباره ی مجاهدین خلق ، در مقاله ای در سال 2012 با عنوان ” فرقه ی مجاهدین” از سیاستمداران سرشناس امریکایی که از این فرقه حمایت می کردند و بالاخره آن را از فهرست تروریستی حذف کردند، انتقاد کرد. گولکا به حامیان مجاهدین هشدار داد:” سخنرانان مراسم مجاهدین، تصادفاً یا عمداً …

محمد حسین سبحانی: ” ترور و خشونت ” یا ” پرهیز از خشونت “

محمد حسین سبحانی: ” ترور و خشونت ” یا  ” پرهیز از خشونت “

ترور و خشونت یا پرهیز از خشونت در مبارزه مسالمت آمیز و پرهیز از خشونت، رهبران اولین قربانیان هستند و فدای هزاران میشوند، اما در استراتژی “خشونت و ترور”، رهبران هزاران نفر را قربانی میکنند، و خود را به اروپا وخانه های امن میرسانند. مقاله ” ترور و خشونت ” یا  ” پرهیز از خشونت ” …

محمد حسین سبحانی: دستاورد فرهنگی فرقه ها

محمد حسین سبحانی: دستاورد فرهنگی فرقه ها

و در این بستر فرقه ها بطور خودجوش و آتودینامیک محصولات ایدئولوژیک و سیاسی و فرهنگی خود را تولید و پرورش می دهند، که بعد ها این محصولات  تبدیل به” ویژگی های” یک فرقه می شوند و در فرقه به عنوان “روش ومنش” نهادینه می شوند. یکی از ویژگی های برجسته فرقه ها “عدم تحمل و ظرفیت انتقاد پذیری” …

محمد حسین سبحانی: ” روز حقوق بشر” برگ چهارم از برگی از تاریخ

محمد حسین سبحانی: ” روز حقوق بشر”  برگ چهارم از برگی از تاریخ

این مطالب از آن جهت یادآوری شد که نگرانی عدم رعایت حقوق بشر، ریشه در تاریخ دارد و صرفاً به مقطع کنونی اختصاص ندارد. سایت قلم یادآوری می کند که مرور نوشته هایی از کوروش، به معنی تایید ارزش گذاری ویژه برای ایرانیان نسبت به سایر ملل و تقویت روحیه شووینیستی نیست . ما اعتقاد داریم که بدون …

مسعود بنی صدر:گروه های تروریستی و فرقه ها چگونه نیرو جذب می نمایند؟

مسعود بنی صدر:گروه های تروریستی و فرقه ها چگونه نیرو جذب می نمایند؟

گروه های تروریستی و فرقه ها چگونه نیرو جذب می نمایند؟ مسعود بنی صدر، فیرآبزرور، هفتم دسامبر ۲۰۱۵:…  در جنگ علیه گروه های تروریستی یا فرقه ها، باید دقت کنیم که به هیچ عنوان موجب تقویت آنها نشویم یا کاری نکنیم که جذب نیرو را برایشان ساده تر نمائیم. اولین خط دفاعی ما باید درک نقاط …

سوءاستفاده از کودکان توسط داعش

سوءاستفاده از کودکان توسط داعش

خانواده ای که کودکان خود را به «داعش» بدهد ، ماهانه ۱۴۰۰ دلار در ازای هر کودک دریافت خواهد کرد. این مبلغ هنگفتی برای این خانواده هاست، زیرا ساکنان دو شهر فوق الذکر از زمانی که شبه نظامیان «داعش» آنجا را تصرف کردند با گرسنگی شدیدی روبرو شدند. اگر والدین با دادن فرزندان خود مخالفت کنند آنها را …

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید