مهدی خوشحال: تکلیف صفحات بعد از ۲۸ چه می شود؟!

0
727

تکلیف صفحات بعد از ۲۸ چه می شود؟! 

 یادم است که یکی از سران ترور در عراق به نام ابراهیم ذاکری که تا پای مرگ از تنفر و کشتار مردم بی گناه خجل و شرمنده نشد، بلکه از خونریزی و شکنجه و مرگ در هر سو انگیزه می گرفت و لذت می برد، با افتخار اذعان می داشت که هر سرباز در حال جنگ به پنج نفر پشت جبهه نیاز دارد، در حالی یک چریک عملیاتی به سیصد نفر در پشت جبهه نیاز دارد. پشت جبهه تروریسم مجاهدین … 

مهدی خوشحال، ایران فانوس، بیست و هشتم آوریل ۲۰۱۶

لینک به منبع

تکلیف صفحات بعد از ۲۸ چه می شود؟!

پس از فاجعه تروریستی ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ در آمریکا که دولت آمریکا می بایست با دقت و صرافت تمام به علل و ریشه های تروریسم در عرصه های فرهنگی و سیاسی و اقتصادی، می پرداخت و جهانی را علیه تروریسم بسیج می کرد و عوامل پشت پرده و حامیان تروریسم را شناسایی و مورد برخورد قرار می داد، ولی جورج بوش رییس جمهور وقت آمریکا از حزب جمهوریخواه، بنا به توجیه عملیات ۱۱ سپتامبر و کتمان اصل قضیه، به افغانستان حمله برد و با سروصدای تمام و نقض حقوق مخالفین، نیروهای پایین تروریسم را مورد خشم و غضب قرار داد. پس از تحقیقات ابتدایی از نیروهای تروریسم، ۲۸ صفحه گزارش از حامیان مالی و سیاسی عملیات ۱۱ سپتامبر تهیه شد که سر به مهر باقی ماند و در آن ایام آمریکا به دلایل روابط نفتی و تسلیحاتی و اهرم فشاری که از عربستان سعودی علیه دشمنان خود در منطقه ساخته بود، صلاح دانست تا همچنان گزارش ۲۸ صفحه ای را چون شمشیر داموکلس بر سر عربستان سعودی باقی بدارد.

زمان که گذشت و عربستان سعودی به خاطر عملکردش در منطقه به اندازه کافی به آمریکا باج داد و نفت فروخت و سلاح خرید و دلارهایش را در بانکهای آمریکا به امانت سپرد و نقش ژاندارم و حافظ منافع آمریکا در منطقه را بازی کرد و از گذشته اش نادم و پشیمان نشد بلکه کدخدا را خام و پخمه تصور کرد و همچنان با ابزار تروریسم علیه کشورهای منطقه و غربیها به حراست از منافع و هژمونی خود پرداخت تا این که بر اثر مرور زمان شرایط جهانی و منطقه خاورمیانه به نفع آمریکا و به زیان عربستان سعودی تغییر کرد. قیمت نفت پایین آمد. فروش سلاح کاهش یافت. نقش عربستان به عنوان ژاندارم و حافظ منافع آمریکا کاهش یافت و معادلات منطقه بر هم خورد و همچنین در داخل آمریکا بازیها و رقابت مابین احزاب دموکرات و جمهوریخواه و انتخابات پیش رو سبب شد تا در کنگره مجدداً شمشیر داموکلس ۲۸ صفحه ای را پیش بکشند و عربستان سعودی به عنوان اهرم فشار آمریکا در منطقه و فروشنده نفت و خریدار بزرگ سلاح و کارتهای فعالش چون تروریسم را ناچیز بشمارند. بعضی از نامزدهای جدید آمریکا از حزب جمهوریخواه مثل دونالد ترامپ، حاضر نیستند با سرمایه سیاسی و نظامی و اقتصادی آمریکا، دولتهایی چون آل سعود را سر پا نگهدارند.حملات تروریستی بلژیک و عواقب ناشی از آن

۲۸ صفحه کذایی، مربوط به تماس و کمکهای مالی مستقیم و غیر مستقیم مقامات ریز و درشت عربستان سعودی در حادثه ۱۱ سپتامبر است. در حالی که عربستان سعودی نه در آمریکا و ۱۱ سپتامبر، بلکه در افغانستان و عراق و سوریه و یمن و ایران و اروپا و سایر کشورهای منطقه و غربی، فعالیت تروریستی داشت که اگر دقت و کارشناسی بیشتر انجام گیرد، از صفحات که چه عرض شود به کتاب هم خواهد رسید.

این که آمریکا ۱۵ سال تمام اسرار پشت پرده تروریسم را کتمان کرد و از باز گفتن حقایق به دلیل منافع سیاسی و مالی، امتناع ورزید و جهت فریب افکار عمومی به نیروهای پایین تروریسم، پرداخت، دقیقاً جنگ بر له تروریسم بود و بر علیه تروریسم نبود.

وقتی که موج ترور و وحشت از کشورهای حاشیه عربستان سعودی به آمریکا و اروپا کشیده شد، چه کسی است که نداند ترور و تروریسم بچه بازی نیست که هر کس از خانه و کاشانه قهر کرد، بی دلیل یا با دلیل، به تنهایی و یا با چند رفیق و اخوی، شروع به ایجاد تنفر و ترور و وحشت بکند. چنین چیزی نبوده و نخواهد بود.

تروریسم از تئوری تا عمل، با نیروهای آموزش دیده و انواع و اقسام حمایتهای پنهان و آشکار نیاز دارد. از آموزش و تبلیغات گرفته تا پایگاههای نظامی و ایدئولوژیک و سلاح و دلار و اطلاعات و لجستیک و اربابانی که بتوانند در مواقع ضروری وارد گود شده و پاسپورت و آمد و شد و مخفیگاه و هواپیما و فرودگاه و آموزش و غیره را حمایت و لابی بکنند.

یادم است که یکی از سران ترور در عراق به نام ابراهیم ذاکری که تا پای مرگ از تنفر و کشتار مردم بی گناه خجل و شرمنده نشد، بلکه از خونریزی و شکنجه و مرگ در هر سو انگیزه می گرفت و لذت می برد، با افتخار اذعان می داشت که هر سرباز در حال جنگ به پنج نفر پشت جبهه نیاز دارد، در حالی یک چریک عملیاتی به سیصد نفر در پشت جبهه نیاز دارد.

پشت جبهه تروریسم مجاهدین نه تنها عراق صدام حسین بود که هزاران صفحه نوشته آشکار و مابقی کتمان باقی مانده است، بلکه کشورهایی چون ترکیه و پاکستان و اردن، پایگاهها و امکانات مختلفی جهت تردد و جعل اسناد و شکار نیرو و ارتباطات و غیره برای تروریسم قائل می شدند. همچنین بسیاری از کشورهای آمریکا و اروپا و سایرین مستقیم و غیر مستقیم به تروریسم صدام حسین یاری می رساندند.

علیهذا تروریسم چنین نیست که داستانش در یک عملیات جنگی به ۲۸ صفحه کتمان بماند و بعد بنا بر مصلحت دیگر آشگار گردد.

ترور و تروریسم مختص ۲۸ صفحه جنجالی و مربوط به عملیات ۱۱ سپتامبر در آمریکا و در ارتباط با عربستان سعودی نیست. بلکه تروریسم یک مقوله جهانی است که از صفحه ۲۸ تا بی نهایت ادامه دارد و تنها راه حل بسیج افکار عمومی برای مقابله فرهنگی و سیاسی و مالی، علیه تروریسم است. تروریسم بسیار بی پایه تر و بی ریشه تر از آن است که این همه انرژی از مردم جهان بگیرد و بدون حمایت کشورهایی چون عربستان سعودی، شکننده تر از آن است که بخواهد بقاء و دوام آورد.

“پایان”

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

آرشیو موضوع : نفی خشونت، تروریسم و فرقه گرایی

کودکان سرباز

کودکان سرباز

در پیش‌نویس کنوانسیون حقوق کودک سازمان ملل، “کودک سرباز” به کسی گفته می‌شود که کمتر از ۱۸ سال سن دارد و به عضویت ارتش یا نیروهای شبه‌نظامی در می‌آید. این تعرف تنها شامل کسانی نمی‌شود که اسلحه به دست می‌گیرند یا مین خنثی می‌کنند، بلکه مواردی چون آشپزی، باربری، پیام‌رسانی، جاسوسی، سوءاستفاده جنسی و ازدواج اجباری را نیز …

ابراهیم خدابنده: مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن (۸)

ابراهیم خدابنده: مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن (۸)

مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن (۸) ابراهیم …

مسعود بنی صدر: زندگی در یک فرقه تروریستی و فرار از آن

ابراهیم خدابنده: مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن (۸)

زندگی در یک فرقه تروریستی و فرار از آن مسعود بنی صدر، فیر آبزرور، هفدهم ژانویه ۲۰۱۶:… مجاهدین خلق در سال ۱۹۶۵ در ایران در ضدیت با امپریالیسم آمریکا تأسیس شد. این گروه، در حالیکه مارکسیسم و اسلام را ترکیب کرده بود، در انقلاب ایران در سال ۱۹۷۹ شرکت نمود. بهرحال، بعد از گسستن از دولت …

وفا یغمایی:سقوط ویاداشتی برای علی خراشادی.

ابراهیم خدابنده: مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن (۸)

سقوط ویاداشتی برای علی خراشادی. اسماعیل وفا یغمائی، دریچه زرد، چهاردهم ژانویه ۲۰۱۶:… میدانم باور میکنی یا نمی کنی. من برای شماها در بسیاری موارد هنوز غمگینم.از وضعیت دردناک و تراژیکی که در آن هستید و راهی که پایانش فارغ از رویاهای تو و امثالهم ره به سرابی میبرد که بر راههایش اجساد سه نسل، هزاران در …

تهدید واقعی تروریسم : انسان هایی که تبدیل به فداییان رجوی شدند

ابراهیم خدابنده: مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن (۸)

جرمیا گولکا یکی از مولفین گزارش رند درباره ی مجاهدین خلق ، در مقاله ای در سال 2012 با عنوان ” فرقه ی مجاهدین” از سیاستمداران سرشناس امریکایی که از این فرقه حمایت می کردند و بالاخره آن را از فهرست تروریستی حذف کردند، انتقاد کرد. گولکا به حامیان مجاهدین هشدار داد:” سخنرانان مراسم مجاهدین، تصادفاً یا عمداً …

محمد حسین سبحانی: ” ترور و خشونت ” یا ” پرهیز از خشونت “

محمد حسین سبحانی: ” ترور و خشونت ” یا  ” پرهیز از خشونت “

ترور و خشونت یا پرهیز از خشونت در مبارزه مسالمت آمیز و پرهیز از خشونت، رهبران اولین قربانیان هستند و فدای هزاران میشوند، اما در استراتژی “خشونت و ترور”، رهبران هزاران نفر را قربانی میکنند، و خود را به اروپا وخانه های امن میرسانند. مقاله ” ترور و خشونت ” یا  ” پرهیز از خشونت ” …

محمد حسین سبحانی: دستاورد فرهنگی فرقه ها

محمد حسین سبحانی: دستاورد فرهنگی فرقه ها

و در این بستر فرقه ها بطور خودجوش و آتودینامیک محصولات ایدئولوژیک و سیاسی و فرهنگی خود را تولید و پرورش می دهند، که بعد ها این محصولات  تبدیل به” ویژگی های” یک فرقه می شوند و در فرقه به عنوان “روش ومنش” نهادینه می شوند. یکی از ویژگی های برجسته فرقه ها “عدم تحمل و ظرفیت انتقاد پذیری” …

محمد حسین سبحانی: ” روز حقوق بشر” برگ چهارم از برگی از تاریخ

محمد حسین سبحانی: ” روز حقوق بشر”  برگ چهارم از برگی از تاریخ

این مطالب از آن جهت یادآوری شد که نگرانی عدم رعایت حقوق بشر، ریشه در تاریخ دارد و صرفاً به مقطع کنونی اختصاص ندارد. سایت قلم یادآوری می کند که مرور نوشته هایی از کوروش، به معنی تایید ارزش گذاری ویژه برای ایرانیان نسبت به سایر ملل و تقویت روحیه شووینیستی نیست . ما اعتقاد داریم که بدون …

مسعود بنی صدر:گروه های تروریستی و فرقه ها چگونه نیرو جذب می نمایند؟

مسعود بنی صدر:گروه های تروریستی و فرقه ها چگونه نیرو جذب می نمایند؟

گروه های تروریستی و فرقه ها چگونه نیرو جذب می نمایند؟ مسعود بنی صدر، فیرآبزرور، هفتم دسامبر ۲۰۱۵:…  در جنگ علیه گروه های تروریستی یا فرقه ها، باید دقت کنیم که به هیچ عنوان موجب تقویت آنها نشویم یا کاری نکنیم که جذب نیرو را برایشان ساده تر نمائیم. اولین خط دفاعی ما باید درک نقاط …

سوءاستفاده از کودکان توسط داعش

سوءاستفاده از کودکان توسط داعش

خانواده ای که کودکان خود را به «داعش» بدهد ، ماهانه ۱۴۰۰ دلار در ازای هر کودک دریافت خواهد کرد. این مبلغ هنگفتی برای این خانواده هاست، زیرا ساکنان دو شهر فوق الذکر از زمانی که شبه نظامیان «داعش» آنجا را تصرف کردند با گرسنگی شدیدی روبرو شدند. اگر والدین با دادن فرزندان خود مخالفت کنند آنها را …

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید