کریم غلامی:سکوت و خاموش ماندن مجاهدین نشان از ترس آنها دارد

0
817

سکوت و خاموش ماندن مجاهدین نشان از ترس آنها دارد

 کریم غلامی، ایران فانوس، بیست و دوم می ۲۰۱۶:…  مجاهدین هر ساله با راه اندازی تبلیغات گسترده، خود را برای برگزاری مراسم سالگرد ۳۰ خرداد آماده می کردند. اما امسال رسانه های وابسته، چه مستقیم و چه غیر مستقیم در یک سکوت کامل به سر می برند. هر چند فعالیت های مزدبگیران مجاهدین شروع شده و در تلاش هستند که هر چه می توانند سیاست مدارهای از دور خارج و مزدور کشورهای مختلف را استخدام بکنند و آنها … 

لینک به منبع

سکوت و خاموش ماندن مجاهدین نشان از ترس آنها دارد

(سکوت مجاهدین و عدم موضع گیری آنها در قبال دستگیری یکی از متهمان بمب گذاری های سال ۱۳۶۰)

 کریم غلامیمجاهدین هر ساله با راه اندازی تبلیغات گسترده، خود را برای برگزاری مراسم سالگرد ۳۰ خرداد آماده می کردند. اما امسال رسانه های وابسته، چه مستقیم و چه غیر مستقیم در یک سکوت کامل به سر می برند. هر چند فعالیت های مزدبگیران مجاهدین شروع شده و در تلاش هستند که هر چه می توانند سیاست مدارهای از دور خارج و مزدور کشورهای مختلف را استخدام بکنند و آنها را برای سخنرانی در این برنامه دور هم جمع بکنند. حال این سوال برای من پیش آمده که چرا مجاهدین در رسانه های خود سکوت کرده اند؟

شاید این سکوت مجاهدین بی ربط به خبر دستگیری یکی از اعضای مجاهدین در ارتباط با انفجار دفتر نخست وزیری نباشد. روز شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ سخنگوی نیروی انتظامی ایران خبر از بازداشت یکی از متهمان انفجار دفتر حزب جمهوری اسلام ایران در سال ۱۳۶۰ را داد. این خبر بطور مطلق توسط مجاهدین بلوکه شد و رسانه های جمهوری اسلامی هم در این ارتباط همه را در یک ابهام نگه داشتند و بطور مستقیم به فرد دستگیر شده اشاره ای نشد.

ابتدا این نکته را یاد آوری بکنم که محمدرضا کلاهی، متهم به دست داشتن در انفجار حزب جمهوری اسلامی است و مسعود کشمیری، متهم به دست داشتن در انفجار دفتر نخست وزیری است. مسعود کشمیری از اعضای سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی بودند که بنا به ادعای رژیم ایران توسط مجاهدین به این سازمان نفوذ داشده شده بود، هر چند مجاهدین هیچ وقت بطور رسمی مسئولیت این انفجار ها را به عهده نگرفته است. محمدرضا کلاهی و مسعود کشمیری، تحت حمایت کشور آلمان هستند و تمامی تلاش های رژیم ایران در ارتباط با استرداد این دو فرد به نتیجه ای نرسیده است.

نکته قابل توجه اینجا است که همه رسانه های جمهوری اسلامی، توجه خود را از روی محمدرضا کلاهی متهم انفجار حزب جمهوری اسلامی، برداشته و روی مسعود کشمیری متهم انفجار دفتر نخست وزیری تمرکز داده اند که سخنگوی نیروی انتظامی ایران اشاره ای به آن نکرده بود. از طرفی هم خبرهای ضد و نقیض در ارتباط با دستگیری فهمیه اروانی به گوش می رسید. با تمامی پیگیریها و پرس و جوهای زیاد هیچ خبری از دستگیری یکی از اعضای مجاهدین در دسترس نبود. هر چه که فکر کردم، هیچ نقطه اشتراکی بین انفجار دفتر نخست وزیری با فهمیه اروانی پیدا نکردم، تنها ارتباط آن این است که فهمیه اروانی همسر سابق مسعود کشمیری بود و این موضوع نمی تواند دلیلی به دست داشتن فهیمه اروانی در انفجار دفتر نخست وزیری داشته باشد.

هر کس که در رابطه با مجاهدین اطلاعی داشته باشد، به خوبی می داند که در سازمان مجاهدین زنان عمدتا نقش نمایشی دارند تا این که آنها فرمانده ها و طراحان عملیات های نظامی باشند. تا سال ۱۳۷۰، ۹۹% زنان در مجاهدین نقش همسر را داشتند و عمدتا در کارهای پشتیبانی مثل آشپزخانه و یا امداد بکار گرفته می شدند. از سال ۱۳۷۲ به بعد بود که زنان در سازمان مجاهدین با مردان جایگزین شدند و این طرح در ادامه انقلاب ایدئولوژیکی مسعود رجوی بود تا بتواند به این وسیله و با دست بازتر هر صدای مخالف بخصوص در رده بالای تشکیلاتی، مردان را سرکوب بکنند. انفجار دفتر نخست وزیری در سال ۱۳۶۰ انجام شد. در آن زمان زنان در سازمان مجاهدین هیچ نقش جدی نداشتند، چه برسد به طراحی عملیات نظامی و بمب گذاری.

سکوت مجاهدین و موضع نگرفتن آنها در ارتباط با خبر دستگیری یکی از دست اندرکاران انفجار حزب جمهوری اسلامی و در ادامه انفجار دفتر نخست وزیری، نشان از یک واقعیت روشن در رابطه با مجاهدین دارد. مسئولین سازمان مجاهدین و بخصوص مسعود رجوی، فردی است بسیار غیر سیاسی و عقب مانده از تحولات روز است و حتی او نمی تواند یک تحلیل درست از وقایع روشن روز ارائه بدهد. بطور مثال، جنگ سوریه و وقایع حول آن یکی از مهمترین مسائل روز است، اگر کسی تحلیل های مجاهدین در این ارتباط را بخواند، به سادگی خواهد فهمید که این تحلیل ها حتی ذره ای به واقعیت سوریه نزدیک نیست. تمامی اخبار و تحلیل های مجاهدین از دشمنی کور آنها نسبت به رژیم ایران، سرچشمه گرفته است. بسیاری از کشورها در درگیریهای سوریه بطور مستقیم و غیر مستقیم دست دارند، ولی مجاهدین تمام تلاش شان این است که همه مشکلات سوریه را به ایران ربط بدهند. الان دقیقا بخاطر ندارم، ولی فکر کنم آخرین مصاحبه مطبوعاتی مسعود رجوی در سال ۱۳۶۴ با روزنامه لوموند بود. خبرنگار لوموند، در این مصاحبه مسعود رجوی را بشدت زیر منگنه قرار داده بود، به همین دلیل بود که مسعود رجوی همیشه نسبت به روزنامه لوموند کینه نشان می داد. از آن تاریخ به بعد تا به امروز، مسعود رجوی هرگز در مقابل یک خبرنگار قرار نگرفت است. زیرا دور بودن او از تحولات اجتماعی و سیاسی دنیا و بخصوص ایران، او را از پاسخ دادن به سوال های خبرنگاران ناتوان کرده است.

واکنش نشان ندادن مجاهدین و سکوت آنها نشان از غیر مسئول بودن آنها در قبال جامعه دارد. از آنجایی که سازمان مجاهدین ادعا دارد که آلترناتیو حکومت جمهوری اسلامی است، در نتیجه بایستی در مقابل تمامی تحولات مربوط به ایران موضع داشته باشد. خبر دستگیری یکی از متهمان انفجارهای سال ۱۳۶۰ آنهم توسط سخنگوی نیروی انتظامی، موضوع بی اهمیتی نیست که مجاهدین بخواهند آن را در سکوت و خاموشی نگه دارند. سکوت مجاهدین و عدم پاسخگو بودن آنها چیز جدیدی نیست، تا به حال پیش نیامده که مجاهدین در ارتباط با سوال و انتقاد و یا نامه ای واکنش مسئولانه ای از خود نشان بدهند، یا از ترس سکوت کرده و هیچ واکنشی نشان نداده است و یا با فحاشی و ترور شخصیت و تهدید واکنش نشان داده اند. خیلی روشن می توان نتیجه گرفت که مجاهدین و بخصوص مسعود رجوی (۱۳ سال است که در سوراخ موش مخفی شده و هیچ تصویری از خودش بیرون نداده است) هیچ صلاحیتی برای گرفتن قدرت در ایران را ندارند.

پایان

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ایرج مصداقی:نگاهی اجمالی به سناریوی رژیم در مورد «زن» دستگیر شده در آلبانی

آرشیو موضوع : تحقیق و پژوهش

ایران قلم: مریم رجوی ! این همه پول را از کجا آورده ای ؟

رهبری فرقه مجاهدین این همه پول را از کجا آورده است که علاوه بر استخدام سخنران و  تماشاچی اجاره ای برای خیمه شب بازی هایش ، ضرر و زیان حقوقی افراد لابی خود را برای جرائم جنسی نیز می پردازد. یکی از این لابی ها دنیس هسترت آمریکایی بوده است. در همین ماه گذشته بود که رسانه های …

حسین باستانی:معمای مسعود کشمیری

برخی از ناظران دلیل عدم پذیرش مسئولیت این اقدام را، هزینه بالای به عهده گرفتن ترور رئیس جمهور و نخست وزیر یک کشور در عرف بین المللی می دانند که پذیرفتن رسمی مسئولیت انفجار نخست وزیری را برای سازمان مجاهدین، که بسیاری از اعضا و رهبرانش ناچار به استقرار در غرب شده بودند، مشکل می کرد. احمد خمینی فرزند …

ازدواج شش دختر زیر ۱۰ سال در استان کردستان

ازدواج کودکان زیر ۱۸ سال در ایران کماکان رواج دارد. بر اساس قانون مدنی ایران، سن قانونی ازدواج برای دختران ۱۳ سال و برای پسران ۱۵ سال تعیین شده است. با این حال در ماده ١٠۴١ قانون مدنی آمده است: «عقد نکاح دختر قبل از رسیدن به سن ١٣‌ سال تمام شمسی و پسر‌ قبل از رسیدن …

مشکلات “خاورمیانه” از کجا شروع شد؟

شکی نیست که اروپایی‌‎ها از ترسیم مرزها مطابق میل خود خشنود بودند، چرا که آن‌ها هر زمان که می‌خواستند می‌توانستند آن مرزها را کنار بگذارند. اما شکست پیمان سور نشان می‌دهد که آن‌ها همیشه هم موفق نبودند. زمانی که دولت‌مردان اروپایی نقشه آناتولی را از نو کشیدند، تمام تلاششان ناکام ماند. از طرف دیگر، آن‌ها …

کشیشی که تروریست‌ها را دوست دارد

کشیشی که تروریست‌ها را دوست دارد کانون هابیلیان، هجدهم می ۲۰۱۶:… ژاک ژان ادموند ژرژ گایو»(۱) (متولد ۱۱سپتامبر۱۹۳۵) کشیش جنجالی فرانسوی است که در این کشور با نام «موسیو گایو» یا «کشیش اخراجی» شناخته می‌شود. او از سال ۱۹۸۲ تا ۱۹۹۵اسقف شهر «اورو»(۲) در نورماندی فرانسه بود. گایو در سال ۱۹۹۵، به‌خاطر اظهارنظرهای بسیار بحث‌برانگیز و …

ایرج مصداقی:نگاهی اجمالی به سناریوی رژیم در مورد «زن» دستگیر شده در آلبانی

 آیا هم مجاهدین و هم رژیم مردم را «نامحرم» نمی‌شناسند؟ چه دلیل امنیتی یا حقوقی، رژیم و مجاهدین برای عدم انتشار نام فرد دستگیر شده و دلایل آن دارند؟ چرا سایت‌های وابسته به مجاهدین و فعالان رسانه‌ای آن در فضای مجازی در طول روزهای گذشته سکوت اختیار کرده و به گونه‌ای عمل می‌‌کنند که گویا هیچ اتفاقی …

“آلبانی عامل انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی را تحویل نمی‌دهد”

شماری از اعضای سازمان مجاهدین خلق پس از دو حمله مسلحانه به محل اقامتشان در کمپ لیبرتی در عراق با همکاری سازمان ملل در سال ۱۳۹۲ به آلبانی انتقال یافتند. جریان انتقال این افراد به آلبانی با همکاری کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل و پشتیبانی آمریکا در سه سال اخیر ادامه داشته و هنوز به پایان نرسیده …

انقلاب فرهنگی هرگز نباید تکرار شود

۱۶ ماه مه (۲۷ اردیبهشت ماه) برابر است با پناهمین سالگرد یکی از «مرگبارترین» و «خشونت‌آمیز‌ترین» رخدادهای سیاسی معاصر چین؛ زمانی‌که مائو زه‌دونگ دستور داد نبرد «طبقاتی» آغاز شود. در جریان این «انقلاب»، مدارس تعطیل شدند و اقتصاد «سرزمین میانه» با رکود مواجه شد. برآوردها نشان می‌دهند که این «انقلاب» به کشته شدن ۱.۵ میلیون نفر و بازداشت و …

نمایش تکراری ۹ ژوئن با شرکت کنندگان اجاره ای

 علاوه بر انچه گفته شد در ژوئن سال ۲۰۰۳ مریم رجوی به همراه ۱۶۰ نفر از کادرهای فرقه در فرانسه دستگیر میشوند و در پی ان تعدادی از نیروهای سازمان اقدام به خودسوزی میکنند عملی که باعث ایجاد رعب و وحشت در جامعه اروپا میشود و مردم را بدین وسیله به وحشت می اندازند همچنین در این خودسوزی …

زن دستگیر شده در آلبانی، زهره عطریان‌فر نیست

بر اساس اطلاعات دریافتی «تابناک»، ایران از سال‌ها پیش برای گروهی از منافقین که سوابق تروریستی و جنایی سنگینی در ایران داشتند در پلیس اینترپل اعلام قرمز کرده بود و جنایات این اشخاص ذکر شده بود تا کشورهایی که این اشخاص از آنها تردد می‌کند، اقدامات امنیتی و قضایی لازم را درباره آنها در دستور کار قرار …

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید