مفهوم حمایت شخصیت های غربی از مجاهدین خلق چیست؟

0
465

مفهوم حمایت شخصیت های غربی از مجاهدین خلق چیست؟

انجمن نجات، مرکز تهران، بیست و پنجم ژانویه ۲۰۱۷:…ظاهراً مسعود رجوی این عده از سیاستمداران از دور استفاده خارج شده، که وزن چندانی در سیاست خارجی آمریکا ندارند، را واسطه قرار داده بود تا خود را جهت استفاده آمریکا علیه ایران عرضه نماید. انتشار این نامه و عدم هرگونه واکنش از جانب  ایران و رسانه های معتبر بین المللی، دست خالی رجوی را بیش از پیش رو کرد … 

لینک به منبع

مفهوم حمایت شخصیت های غربی از مجاهدین خلق چیست؟

انجمن نجات مرکز تهران چهارشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۵

فرقه رجوی و آب به غربال پیمودن

خبری منتشر شد مبنی بر مکاتبه ۲۳ مقام سابق دولتی و نظامی آمریکایی به دونالد ترامپ، که در آن خواهان همکاری واشنگتن با مخالفان ایران و فرقه تروریستی رجوی علیه ایران شدند و از ترامپ خواسته اند تا با گروه مخالف ایران که در پاریس مستقر هستند مشورت کند.

همچنین در اخبار برخی رسانه ها بود که این گروه خواستار پایان حکومت دینی در ایران است. در نامه جمعیت بازنشسته آمریکایی آمده است: “جمهوری اسلامی ایران منافع استراتژیک آمریکا را هدف قرار می ‌دهد و سیاست ها و اصول ما و متحدانمان در منطقه را به چالش می‌کشد. برای احیای نفوذ و اعتبار آمریکا در جهان، واشنگتن باید سیاست های خود را تغییر دهد.”

از جمله نویسندگان این نامه که تبلیغ برای آنان جهت حضور در دولت دونالد ترامپ صورت گرفته بود و البته هیچکدام مورد قبول واقع نشدند عبارتند از:
نیوت گینگریچ رئیس سابق کنگره آمریکا
رودی جولیانی شهردار سابق نیویورک
جان بولتون سفیر سابق ایالات متحده در ملل متحد در زمان ریاست جمهوری جرج بوش
کلر لوپز افسر سابق سازمان سیا و مشاور سابق کاخ سفید در زمان ریاست جمهوری رونالد ریگان

ادعای سازمان مجاهدین خلق بر داشتن حامی در میان شخصیت های سیاسی غربی، سابقه ای دیرینه دارد. زمانی که تمامی اقدامات مسعود رجوی در قبال جمهوری اسلامی، خصوصاً آغاز مبارزه مسلحانه در ۳۰ خرداد ۱۳۶۰، شکست خورد و به بن بست قطعی رسید، او به فکر جلب حمایت غرب به هر قیمت افتاد.

فرقه رجوی در تبلیغات خود همیشه مدعی بوده و هست که مورد حمایت کشورهای غربی می باشد و دلیل این مدعا را نیز حمایت معدودی شخصیت های سیاسی عمدتا “سابق” غربی، که بعضاً در ازای دریافت پول این کار را انجام می دهند، اعلام می کند.

آخرین نمونه این گونه حمایت ها که فرقه تروریستی رجوی به شدت به تبلیغ آن پرداخته، نامه ۲۳ تن از این دسته افراد به رئیس جمهور جدید آمریکا بود که خواسته بودند از فرقه رجوی علیه ایران استفاده نماید. ظاهراً مسعود رجوی این عده از سیاستمداران از دور استفاده خارج شده، که وزن چندانی در سیاست خارجی آمریکا ندارند، را واسطه قرار داده بود تا خود را جهت استفاده آمریکا علیه ایران عرضه نماید. انتشار این نامه و عدم هرگونه واکنش از جانب  ایران و رسانه های معتبر بین المللی، دست خالی رجوی را بیش از پیش رو کرد.

نامه مزبور که توسط شهردار سابق نیویورک رودی جولیانی لابی حقوق بگیر فرقه رجوی، که به همین دلیل کسی حاضر نشد برای تصدی پست وزارت خارجه از وی دفاع کند، تهیه شده بود ابتدا از شبکه جنگ طلب فاکس نیوز آمریکا منتشر گردید. البته رسانه های بیگانه فارسی زبان همچون رادیو فردا، صدای آمریکا و بی بی سی فارسی هم سعی کردند آن را تبلیغ نمایند. جالب است که این نامه در محافل غیر ایرانی هیچگونه خریداری نداشت. البته به نظر می رسید هدف از انتشار این نامه ایجاد واکنش در جمهوری اسلامی و جنگ روانی باشد.

در سال های پس از انقلاب اسلامی، بارها شاهد نامه های نمایشی فرقه تروریستی رجوی در غرب بوده ایم. فرقه در این گونه نمایش های تبلیغاتی اساسا دو هدف را دنبال می نماید:

هدف اول جبران شکست های میدانی بوده است. واقعیت اینست که فرقه رجوی بعد از آن که تمام تلاش خود را برای ماندن در عراق به عمل آورد و نهایتاً ناگزیر به خروج از این کشور شد با بن بستی به مراتب مرگبارتر از بن بست های قبلی مواجه گردید. مسعود رجوی تا زمانی می تواند مورد توجه آمریکا باشد و خود را به عنوان یک نیروی مقابل جمهوری اسلامی عرضه نماید که قادر به انجام اقدامات تروریستی در داخل کشور باشد.

هدف دوم مقابله با سرخوردگی نیروها و فائق آمدن با جریان مسئله داری است که بعد از هر شکست در صحنه عمل بوجود می آید. فایده اینگونه نمایش های تبلیغی نشان دادن قدرت نه در برابر مردم ایران یا حتی افکار عمومی جهان، بلکه در برابر نیروهای به شدت ناامید و مسئله دار است.

کاری که رجوی البته با صرف پول می تواند انجام دهد انتشار همین دست نامه هاست که کمترین تأثیری در روند جریانات سیاسی و اجتماعی چه در داخل و چه در خارج از کشور ندارد و این را همگان به خوبی می دانند.

فرقه رجوی که هزاران کیلومتر دور از مرزهای ایران و عاجز از هرگونه اقدام عملی، در شرایط بن بست مطلق قرار دارد برای حفظ و کنترل نیروهای خود مجبور است به چنین ترفندهایی برای مطرح ماندن دست بزند، البته این اقدامات جز رو کردن دست خالی اش سود دیگری ندارد. یعنی تمام بضاعت رجوی در آمریکا، همین ۲۳ نفر بازنشسته از کار افتاده بیشتر نبوده است.

واقعیت اینست که فرقه رجوی سال هاست که به لحاظ اجتماعی در داخل ایران و حتی به لحاظ بین المللی کاملاً فلج شده و بر همه طرف حساب ها معلوم گشته که فاقد هرگونه پایگاه مردمی است و به دلیل ترور مردم عادی، سران کشور و دانشمندان هسته ای به عنوان یک فرقه تروریستی مورد تنفر عموم است. علاوه بر آن خیانت ها و جنایت های فرقه رجوی در جنگ هشت ساله، همدستی با دشمن متجاوز، جاسوسی به نفع دشمن، اقدام علیه امنیت داخلی و بین المللی کشور موجب شده که نه تنها هیچ گونه پایگاه مردمی در ایران نداشته باشد بلکه مورد تنفر خاص و عام نیز باشد.
نقض حقوق بشر در تشکیلات فرقه رجوی، سلب حقوق انسانی اعضای دربند فرقه، ممانعت از ملاقات اعضای دربند با خانواده هایشان که در سال های اخیر بازتاب جهانی یافته، جنایت علیه اعضای جداشده، و حمایت از فرقه تروریستی داعش سبب شده که سازمان مجاهدین خلق در سطح بین المللی به عنوان یک فرقه ضد بشری و غیر قابل اتکاء مطرح شود.

فرقه از هم پاشیده و پوشالی رجوی، محصور در آلبانی، بنا به مقتضیات زمان و مصالح و منافع حقیر خود، هر بار دست به دامن دولت و حکومتی می شود تا برای حیات خفیف و خائنانه خویش گدائی حمایت سیاسی نماید و البته همیشه دست رد به سینه اش زده می شود.

در ماهیت ساختاری فرقه رجوی، این شیوه زندگی جز لاینفک آن است. این فرقه در پی ایجاد اختلاف بین غرب و ایران است تا در ادامه بتواند در شکاف حاصل چند صباحی دیگر نفس بکشد. این استراتژی مشمئز کننده در برهه های مختلفی از تاریخچه نکبت بار فرقه رجوی به چشم می خورد.

فرقه تروریستی رجوی که زمانی شعارهای ضد امپریالیستی و ضد صهیونیستی اش گوش فلک را کر می کرد و جمهوری اسلامی را به مماشات در برابر آمریکا و اسرائیل متهم می نمود اینک دست به دامان سیاستمداران جنگ طلب و منزوی آمریکائی شده تا خود را زنده و سرپا نشان دهد.

اوضاع نابسامان و چهره ی زشت این فرقه در بعد بیرونی و از هم پاشیدگی آن در بعد درونی، سبب شده که سران فرقه برای بقا و ادامه، به حامیان دست چندم آمریکایی خود متوسل شده و با صرف هزینه های سنگین، تلاش نمایند که نامه هایی این گونه در حمایت از آنان منتشر شود. فرقه اینک بازمانده توان خود را به بعد سیاسی معطوف نموده است ولی کارنامه سی و چند ساله آن نشان می دهد که تلاش های امروزش در واقع  آب به غربال پیمودن است.

محمدی

________________________________________________

ایران قلم:این همه صدام حسین در “جوار خاک میهن” برایتان بشگن زد، به جایی رسیدید که الان از فرنگ برسید؟

maryam-rajavi-roudi-giuliani-mko

” بشکن زدن ” که چیزی نیست، اگر ترامپ ، با دست های خودش صدام حسین را از قبر در بیاورد و به همراه ترکی فیصل و جولیانی و جنابعالی به رقص عربی هم مشغول شود، باز هم آبی برای فرقه مجاهدین گرم نخواهد شد. در بهترین وضعیت شما از یک مزدور  و آلت دست دون پایه فراتر نخواهید رفت. در ضمن   فراموش نکنید که ” مرحوم مسعود رجوی ” را هم برای این رقص بشکن زنی زنده کنید. خوب نیست شما به تنهایی در این رقص بشکن زنی با نامحرم مشارکت داشته باشید. نکته آخر: شما این همه صدام حسین در ” جوار خاک میهن ” برایتان بشگن زد ، به جایی رسیدید که الان از فرنگ به جایی برسید؟

مریم رجوی: جولیانی به من گفت که ترامپ می خواد  بشکن بزنه

این همه صدام حسین در ” جوار خاک میهن ” برایتان بشگن زد ، به جایی رسیدید که الان از فرنگ به جایی برسید؟

11.11.2016 ـ ایران قلم

فرقه مجاهدین خلق  تا  قبل از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مدعی بود خانم هیلاری کلینتون برنده این انتخابات و رئیس جمهور آینده این کشور خواهد بود و در وصفش نوشته بود که کلینتون لباس تروریستی را از تن ما در آورد. خودتان بخوانید:

” … انچه که کابینه احتمالى هیلرى کلینتون را از تمام دولتهاى امریکا در بعد از انقلاب ۵٧ ایران، متمایز میکند پتانسیل تاثیرپذیرى آن در جهت ارتقاء روابطش با مقاومت و اپوزیسیون دمکراتیک مردم ایران است. چنین رویکردى به مقاومت مردمى، بیش از هر سیاست فرضى دیگر امریکا، به ورود کیفى عنصر اجتماعى در صحنه ایران و تسریع سرنگونى رژیم کمک خواهد کرد. ورود به حیطه ممنوعه ایجاد و ارتقاء روابط رسمى با مقاومت مردم ایران- “نا خواسته”، در روز ٢٨ سپتامبر ٢٠١٢ توسط خود خانم کلینتون با خارج کردن مقاومت از لیست تروریستى کلید خورد. از این زاویه، کابینه احتمالى کلینتون داراى بهترین شناخت تاریخى، آمادگى ذهنى، و قدرت تصمیم گیرى براى اتخاذ “به خواسته” چنین سیاست مسئول و راه گشایانه در قبال مردم و مقاومت ایران میباشد. تبیین چنین سیاستى توسط اولین زن رئیس جمهور امریکا در قبال اپوزیسیون ایران که توسط یک زن رهبرى میشود از ویژگى هاى تاریخى چنین سیاستى میباشد… “

http://aftabkaran.com/maghale.php?id=5834

حتما خواندید و ملاحظه کردید که فرقه مجاهدین چه می گفته است، اما درست 24 ساعت بعد از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهری آمریکا  و پیروزی دونالد ترامپ  در یک چرخش 180 درجه ای ، مریم رجوی مدعی شد که جولیانی عزیز به وی گفته است که ترامپ می خواهد برایش بشگن بزند. حتما تعجب می کنید. اما ماجرا چیست؟ باز رسانه های وابسته به فرقه مجاهدین به نقل از فاکس نیوز و جولیانی شهردار سابق نیویورک نوشته اند:

” شبکه تلویزیونی فاکس نیوز در یکی از میان برنامه های تبلیغاتی امروز صبح خود گفت:« ایران مفاد توافق هسته ای را نقض کرده است. براساس گزارش سازمان ملل متحد، ایران از حد مشخص شده برای ذخایر اب سنگین خود فراتر رفته است.  در هیمن حال شهردار سابق نیویورک گفت ترامپ می تواند به سادگی یک بشکن زدن ، برجام را باطل کند.”

http://aftabkaran.com/akhbar.php?id=32220

در هر صورت محض اطلاع  مریم رجوی به یادآوری می کنیم که ” بشکن زدن ” که چیزی نیست، اگر ترامپ ، با دست های خودش صدام حسین را از قبر در بیاورد و به همراه ترکی فیصل و جولیانی و جنابعالی به رقص عربی هم مشغول شود، باز هم آبی برای فرقه مجاهدین گرم نخواهد شد. در بهترین وضعیت شما از یک مزدور  و آلت دست دون پایه فراتر نخواهید رفت. در ضمن   فراموش نکنید که ” مرحوم مسعود رجوی ” را هم برای این رقص بشکن زنی زنده کنید. خوب نیست شما به تنهایی در این رقص بشکن زنی با نامحرم مشارکت داشته باشید. نکته آخر: شما این همه صدام حسین در ” جوار خاک میهن ” برایتان بشگن زد ، به جایی رسیدید که الان از فرنگ به جایی برسید؟

 

kanooeghalam

 

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید