مجاهدین خلق، مریم رجوی عامل پولشویی در اسپانیا

0
1226

آلخو ویدال-کوادراس، بنیان‌گذار حزب و رهبر وقت(۲۰۱۳ و ۲۰۱۴) می‌گوید سازمان مجاهدین(«شورای مقاومت ملی») از هوادارانش خواسته به حزب کمک کنند. اسپینوسا د مونته‌روس، مسئول سیاست خارجی در حزب ووکس، می‌گوید این کمک صرفاً کمکی شخصی به ویدال-کوادراس بوده و ربطی به حزب نداشته است. دانیل بنجامین، مسئول مقابله با تروریسم در وزارت خارجه‌ی اوباما در زمان خروج سازمان مجاهدین از لیست سازمان‌های تروریستی، می‌گوید «هواداران» برای اجرای برنامه‌های منسوب به هواداران پول کافی ندارند و پولی که منسوب به هواداران است بیشتر از این حرف‌هاست و منبعش هم مشخص نیست. مسعود خدابنده، که در سال ۱۹۹۶ از سازمان جدا شد، می‌گوید سازمان مجاهدین بعد از سقوط صدام آن‌ قدر پول ندارد که به حزبی کوچک، تازه تأسیس، حاشیه‌ای، و با احتمال کم موفقیت یک میلیون یورو کمک کند. او اضافه می‌کند که سازمان مجاهدین نه حامی مالی، که انتقال‌ دهنده‌ی پول است. دو عضو سابق سازمان گفتند که سازمان قبل و بعد از سقوط صدام تحت حمایت مالی عربستان(مشخصاً از طریق ترکی بن فیصل) بوده است. از گزارش‌ها می‌دانیم که سازمان مجاهدین با اسراییل هم همکاری‌هایی داشته است. از گزارش‌های مختلف و مصاحبه‌ها می‌دانیم که سازمان مجاهدین برای انتقال پول و مخفی کردن منبع اصلی شبکه‌ی آزموده‌شده‌ای دارد که برای انتقال پول به حامیانش[و دیگران] از ان استفاده می‌کند.

مجاهدین خلق، مریم رجوی عامل پولشویی در اسپانیا

سهیل جان نثاری به نقل از فارین پالیسی ـ 29.04.2019

Sobhani-Firoozmand-21.01.2019

جنگ رجوی با جداشدگان از مجاهدین خلق و معامله کثیف مجاهدین با حزب دست راستی اسپانیا

لینک به منبع (صفحه فیسبوک سهیل جان نثاری)

لینک به متن انگلیسی

مجاهدین خلق، مریم رجوی عامل پولشویی در اسپانیا

درباره‌ی کمک حدوداً یک میلیون یورویی سازمان مجاهدین خلق به حزب راست افراطی «ووکس» اسپانیا مقاله نوشتیم. حزب ووکس در انتخابات امروز وارد مجلس اسپانیا خواهد شد و اتفاق عجیبی نخواهد بود اگر نتیجه‌ی انتخابات به ترتیبی باشد که حزب محافظه‌کار «مردم» برای تشکیل دولت روی همکاری حزب ووکس حساب باز کند.

بنیان‌گذار حزب، که حالا از حزب جدا شده است، حاضر به مصاحبه نشد، اما در گذشته دفاع مفصلی از سازمان مجاهدین کرده و همچنان هم مشغول دفاع و تبلیغ سازمان مجاهدین است. یک سخنگو از طرف سازمان مجاهدین به ال پاییس گفته بود که سازمان از ایدئولوژی حزب تازه تأسیس باخبر نبوده است.

خلاصه‌ی ماجرا:

آلخو ویدال-کوادراس، بنیان‌گذار حزب و رهبر وقت(۲۰۱۳ و ۲۰۱۴) می‌گوید سازمان مجاهدین(«شورای مقاومت ملی») از هوادارانش خواسته به حزب کمک کنند.

اسپینوسا د مونته‌روس، مسئول سیاست خارجی در حزب ووکس، می‌گوید این کمک صرفاً کمکی شخصی به ویدال-کوادراس بوده و ربطی به حزب نداشته است.

دانیل بنجامین، مسئول مقابله با تروریسم در وزارت خارجه‌ی اوباما در زمان خروج سازمان مجاهدین از لیست سازمان‌های تروریستی، می‌گوید «هواداران» برای اجرای برنامه‌های منسوب به هواداران پول کافی ندارند و پولی که منسوب به هواداران است بیشتر از این حرف‌هاست و منبعش هم مشخص نیست.

مسعود خدابنده، که در سال ۱۹۹۶ از سازمان جدا شد، می‌گوید سازمان مجاهدین بعد از سقوط صدام آن‌ قدر پول ندارد که به حزبی کوچک، تازه تأسیس، حاشیه‌ای، و با احتمال کم موفقیت یک میلیون یورو کمک کند. او اضافه می‌کند که سازمان مجاهدین نه حامی مالی، که انتقال‌ دهنده‌ی پول است.

دو عضو سابق سازمان گفتند که سازمان قبل و بعد از سقوط صدام تحت حمایت مالی عربستان(مشخصاً از طریق ترکی بن فیصل) بوده است. از گزارش‌ها می‌دانیم که سازمان مجاهدین با اسراییل هم همکاری‌هایی داشته است.

از گزارش‌های مختلف و مصاحبه‌ها می‌دانیم که سازمان مجاهدین برای انتقال پول و مخفی کردن منبع اصلی شبکه‌ی آزموده‌شده‌ای دارد که برای انتقال پول به حامیانش[و دیگران] از ان استفاده می‌کند.

بنجامین می‌گوید با خروج سازمان از لیست سازمان‌های تروریستی امید چندانی به جمع‌آوری اطلاعات حامیان مالی سازمان و ارتباطات مالی‌شان نیست.
[سازمان مجاهدین به ایمیل‌های نویسنده‌ی دیگر این مطلب پاسخی نداد اما در گذشته‌ی تقریباً همه‌ی بخش‌های متن بالا را تکذیب کرده است]

کسانی به یک حامی اروپایی سازمان مجاهدین خلق بودجه رسانده‌اند، و می‌شود موضع سخنگوی سازمان را پذیرفت که آنها نمی‌دانسته‌اند پولشان در نهایت به بنیان‌گذاری یک حزب راست افراطی می‌رسد، یا می‌شود به نتایج دیگری رسید.

————————————–

///////////////////////////////////////

آرشیو موضوع : تحقیق و پژوهش

ظهور پوپولیسم ملی گرایانه در جهان !؟

ظهور پوپولیسم ملی گرایانه در جهان !؟

 از این رو، پوپولیست ها همه آنهایی که قدرت را در دست دارند، نامشروع می دانند. از این نظر، شکایت های پوپولیست ها همواره اساسا شخصی و اخلاقی است؛ مشکل آنها همواره این است که دشمنانشان فاسد هستند. از این نظر، پوپولیست ها حقیقتا ضد تشکیلات سازمانی به شمار می روند. اما پوپولیست ها آنهایی که طرفشان را …

تفاوت کلاهی با آسانژ

تفاوت کلاهی با آسانژ

این روزها دو اتفاق به ظاهر غیرمرتبط با یکدیگر در اروپا رخ داده است که قابل توجه است. اولین مورد دستگیری و بازداشت آسانژ در سفارت اکوادور در لندن و از سوی پلیس بریتانیا است. مورد دوم نیز محاکمه قاتلان احتمالی کلاهی بمب‌گذار حزب جمهوری اسلامی است که ده‌ها نفر قربانی عملیات تروریستی وی شدند. …

حامد صرافپور: شکست های راهبردی در پیشبینی های سیاسی مسعود رجوی

حامد صرافپور: شکست های راهبردی در پیشبینی های سیاسی مسعود رجوی

به همین منظور با ایده گرفتن از صدام حسین، نیروها را به شکل ۴ ارتش مستقل سازماندهی نمود. در آن زمان ارتش صدام به ۴ ارتش مجزا سازماندهی، و هرکدام تحت یک فرماندهی مستقل قرار داده شده بودند. مسعود نیز ابتدا ۴ ارتش را معرفی کرد ولی پس از مدت کوتاهی تشکیل ۷ ارتش را اعلام نمود …

روایتی از فروپاشی شوروی

روایتی از فروپاشی شوروی

مردم آغازگر انقلاب روسیه بودند و به امید آنکه آزادی، دموکراسی، زمین و غذا به دست آورند از تزار عبور کرده بودند؛ اما ماحصل آنها حکومتی مستبدتر و قدرتمندتر از گذشته بود. حکومتی که این بار در پناه ایدئولوژی پنهان شده بود و همان طور که پیشتر اشاره شد حتی ایدئولوژی را نیز …

پوپولیسم، ظهور غیرمنتظره یک تفکر افراطی ـ ارزیابی پوپولیست آمریکا

پوپولیسم، ظهور غیرمنتظره یک تفکر افراطی ـ ارزیابی پوپولیست آمریکا

پوپولیسم یک رویکرد به دولت داری است که بر پایه وعده های بزرگی استوار است که امکان برآورده شدن آنها وجود ندارد. مشهودترین نمونه های آن در تاریخ از سال 1945 تاکنون بیشتر در آمریکای لاتین قابل مشاهده بوده اند. همواره افرادی بوده اند که مدعی شده اند منابعی جدید برای یک معجزه اقتصادی کشف کرده اند. اما …

 

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید