ایران فانوس: پیام حذف جان بولتون ، جنگ و تروریسم جواب ندارد

0
1149

در همین فاصله پانزده ماه که جان بولتون بر سر کار بود، او همزمان که گزینه جنگ و بمباران در مقابل ایران را به کمک کشورهایی چون اسراییل و عربستان و غیره، تقویت می کرد و ضروری می شمرد در همین فاصله نیروهای تروریسم در آلبانی را تقویت کرد تا در روز جنگ آنان را نیز به کمک آمریکا به کار بگیرد که در اختیار گرفتن نیروهای تروریسم در آلبانی، کار چانه زنی و احیاناً مذاکره با ایران را به مراتب دشوارتر می کرد و این را زمان به عیان روشن کرد تا این که دونالد ترمپ، سیاست های کهنه و دمده فشار حداکثری و احیاناً جنگ و تروریسم باقیمانده در دست کسانی چون جان بولتون را در مقابله با ایران، سیاستی زیان ده و پر هزینه یافت و ناچاراً قید سیاست های جنگ و تروریسم و فشار حداکثری را زد اگرچه او ممکن است هم چنان اهرم های فشار جنگ و تروریسم و تحریم را در دست باقی بدارد اما، با برکنار گذاشتن جان بولتون در کابینه دولت آمریکا، این پیام و سیگنال آشکار را روشن کرد که از این پس جنگ و تروریسم در مقابل ایران، کارکرد ندارد و لذا جنگ طلبان منطقه و حامیان تروریسم می بایست غلاف کرده و به کار و شغل دیگری بپردازند.

پیام حذف جان بولتون ، جنگ و تروریسم جواب ندارد

ایران فانوس _ 16.09.2019

پیام حذف جان بولتون ، جنگ و تروریسم جواب ندارد

جان بولتون، مشاور امنیت ملی و جنگ طلب مشهور در کابینه دولت دونالد ترامپ، ناچار به استعفاء و برکنار شد. این خبر را اکثر رسانه های بین المللی درج کرده اند.

http://fa.rfi.fr/جان-بولتون-برکنار-شد-20190910/آمریکا?xtor=CS1-52

این خبر و برکناری جان بولتون از کابینه دولت دونالد ترامپ که روز دهم سپتامبر، اتفاق افتاد و روز یازدهم سپتامبر، اجرایی شد و پیامی آشکار به همه دنیا ارسال کرد از مدت ها پیش زمزمه می شد و از عدم کارکرد فشارهای حداکثری و تحریم و جنگ دولت آمریکا در مقابل ایران، حکایت دارد. فشارهایی که بانیانش کسانی چون جان بولتون، رودی جولیانی، مایک پومپئو و غیره بودند.

واقعیت این است که حدود سه سال پیش در کارزار تبلیغاتی دونالد ترامپ در مقابل هیلاری کلینتون، شعار تبلیغاتی دونالد ترامپ بر این محور استوار بود که آمریکا در دو جنگی که آن ها را آغاز کرده و هنوز نیز حضور دارد یعنی افغانستان و عراق، بیش از هفت هزار میلیارد دلار هزینه مالی کرده و تا کنون دستاوردی نداشته است. با همین اشعار و استدلالات بود که دونالد ترامپ از حزب جمهوریخواه در مقابل هیلاری کلینتون از حزب دموکرات، برنده نهایی انتخابات آمریکا و وارد کاخ سفید شد.

با این وجود، وقتی که دولت جدید آمریکا در مقابل کشورهای آمریکای لاتین چون ونزوئلا و کره شمالی و افغانستان و همچنین ایران، قرار گرفت به جای چاره جویی واقعی از اهرم های فشار و باصطلاح خودشان همه گزینه های روی میز که یکی هم اهرم فشار نظامی باشد، استفاده کرد و در مقابل ایران تحت تاثیر لابی های عربستان سعودی و اسراییل، تعدادی از اعضای کابینه خود را از نیروهای تندرو و جنگ طلب انتخاب کرد تا به زعم خودشان گزینه نظامی را همواره روی میز و همچنین تا کشورها و آب های نزدیک ایران، داشته باشند. بیش از مدت یک سال، نیروهای تندرو به ویژه جان بولتون در کاخ سفید، سیاست های تندتری را به دونالد ترامپ تحمیل کردند و او را ناچار به خروج از برجام و بسیاری از تعهدات بین المللی کردند و خواهان جنگ با کشورهایی چون کره شمالی و ایران، شدند.

زمان گذشت و سیاست فشار حداکثری دولت آمریکا در مقابل ایران که از خروج از برجام تا ماجراجویی های نظامی در خلیج فارس، در جریان بود، جواب نداد بلکه با بودن کسانی چون جان بولتون در کابینه دولت دونالد ترامپ، کار مذاکره را نیز سخت تر کرد. ناگفته نماند، در همین فاصله پانزده ماه که جان بولتون بر سر کار بود، او همزمان که گزینه جنگ و بمباران در مقابل ایران را به کمک کشورهایی چون اسراییل و عربستان و غیره، تقویت می کرد و ضروری می شمرد در همین فاصله نیروهای تروریسم در آلبانی را تقویت کرد تا در روز جنگ آنان را نیز به کمک آمریکا به کار بگیرد که در اختیار گرفتن نیروهای تروریسم در آلبانی، کار چانه زنی و احیاناً مذاکره با ایران را به مراتب دشوارتر می کرد و این را زمان به عیان روشن کرد تا این که دونالد ترمپ، سیاست های کهنه و دمده فشار حداکثری و احیاناً جنگ و تروریسم باقیمانده در دست کسانی چون جان بولتون را در مقابله با ایران، سیاستی زیان ده و پر هزینه یافت و ناچاراً قید سیاست های جنگ و تروریسم و فشار حداکثری را زد اگرچه او ممکن است هم چنان اهرم های فشار جنگ و تروریسم و تحریم را در دست باقی بدارد اما، با برکنار گذاشتن جان بولتون در کابینه دولت آمریکا، این پیام و سیگنال آشکار را روشن کرد که از این پس جنگ و تروریسم در مقابل ایران، کارکرد ندارد و لذا جنگ طلبان منطقه و حامیان تروریسم می بایست غلاف کرده و به کار و شغل دیگری بپردازند.

همچنین، پیام کنار گذاشتن جان بولتون از کابینه دولت دونالد ترامپ در مواجه با ایران، این است که سیاست های تاکنونی از جمله فشار حداکثری و جنگ و تروریسم، کارآمد نبوده و از این پس می بایست سیاست و راه حل را نه بر اساس آن چه که تا کنون روی میز یک طرف دعوا بوده بلکه بر مبنای وسایل و داشته های دو طرف دعوا تبیین و تعریف کرد.

کانون سیاسی/ فرهنگی ایران فانوس

لینک به منبع

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

محمد حسین سبحانی:بولتون هم به جای فتح تهران، به زندان اشرف۳ در آلبانی تبعید شد

محمد حسین سبحانی:بولتون هم به جای فتح تهران، به زندان اشرف۳ در آلبانی تبعید شد

 در راستای همین سیاست در سال گذشته مریم عضدانلو ـ رجوی بسیار تلاش کرد که از طریق جولیانی و بولتون اجازه سفر و حضور در آمریکا را پیدا کند تا خود را به عنوان تنها اپوزیسیون دمکراتیک !؟ معرفی کند ولی  به دلیل سوابق تروریستی فرقه مجاهدین خلق و مریم عضدانلو ـ رجوی و محدودیت های حقوقی و همچنین نفرت اجتماعی از رجوی و مجاهدین خلق در ایران این امر ممکن نشد. البته نباید فراموش کرد که وضعیت فعلی روابط آمریکا با ایران تنها به باند مخرب یاد شده و جان بولتون که دوجانبه از سوی اسرائیل و فرقه مجاهدین خلق تغذیه می شدند، برنمی گردد بلکه کماکان مهره های جنگ طلب و تمامیت خواه چه علیه ایران و چه علیه جامعه بین المللی در کاخ سفید حضور دارند و حتی می توان این تحلیل را هم داشت که بولتون نقش مخرب خود را در ویران کردن برجام و راه اندازی بزرگترین تحریم های تاریخ  علیه مردم ایران بازی کرده بود، بنابراین ترامپ دیگر نیازی به این مهره در ادامه بازی سیاسی خود با ایران و دیگران نداشت. اما اگر حتی چنین هم باشد این نشان از یک افول اخلاقی عمیق در میان سیاستمداران آمریکا است که با جان بولتون مثل یک دستمال و ابزاری برخورد شده که دیگر مدت مصرف آن به پایان رسیده است.  اما هر چه بود ، در هر صورت به نظر می رسد با اخراج مشاور امنیت ملی آمریکا از کاخ سفید توسط دونالد ترامپ راه برای کاهش و برداشتن تحریم ها علیه مردم ایران و گفتگو و مذاکره بین ایران و آمریکا باز شده است و  ” برادر مجاهد جان بولتون ”  به جای رفتن به تهران و فتح آن به مانند رجوی به زندان اشرف 3 در آلبانی تبعید شده است و دیر یا زود  در آنجا توسط فرقه مجاهدین رونمایی خواهد شد.  تبعید جان بولتون به آلبانی آغازی بر پایان دوران سرخوشی تشکیلاتی و فریب فرقه مجاهدین خلق نیز می باشد که فکر کرده و می کند با آویزان شدن به بیگانگان و کوبیدن بر طبل جنگ می تواند از نمد تحریم و جنگ علیه مردم ایران کلاهی برای خود ببافد، چرا که قرار بود بولتون آنها را تا بهمن 1397 و قبل از چهل سالگی انقلاب ایران به تهران ببرد .  اما نشد،  یعنی نه تنها کلاهی بافته نشده است بلکه به نظر می رسد افزایش ریزش نیرو در زندان اشرف 3 در آلبانی در چشم انداز خواهد بود و به همین دلیل است که خبر اخزاج و برکناری جان بولتون بطور کامل در رسانه های سازمان مجاهدین خلق سانسور شده  تا نیروهای داخل تشکیلات مطلع نشوند یا بعد از آنکه زهر آن ریخته شد قطره چکان و تحریف شده به گوش اعضای درون تشکیلات برسد.

 جان بولتون هم به جای فتح تهران، به زندان اشرف 3 در آلبانی تبعید شد

محمد حسین سبحانی ـ 11.09.2019

محمد حسین سبحانی: “صادرات حقوق بشر” از جاده “تحریم و جنگ” با سوخت رسانی اسرائیل، سعودی و فرقه مجاهدین

 جان بولتون هم به جای فتح تهران، به زندان اشرف 3 در آلبانی تبعید شد

روز گذشته دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا جان بولتون را از مسئولیت مشاور امنیت ملی آمریکا برکتار کرد.  اخراج بولتون به عنوان سومین مشاور امنیت ملی کاخ سفید در شرایطی صورت گرفت که به نظر می رسد وی  بالاترین شانس را برای تحقق خاورمیانه آرام  از طریق ” برجام ” با دادن اطلاعات غلط و کوبیدن بر طبل جنگ و تحریم و فریب دونالد ترامپ از جامعه جهانی گرفت یا آن را به تاخیر انداخت. اما اخراج جان بولتون از کاخ سفید یک پیام مهم برای همه کشورها و طرف های درگیر به ویژه فرقه خشونت طلب مجاهدین خلق دارد که تحریم و جنگ علیه مردم ایران به کمک جان بولتون و نتاینیاهو و گاو شیرده عربستان سعودی جواب ندارد ، اگر می توانست جواب داشته باشد باید کماکان ” سر ”  باند جنگ طلب همچنان در کاخ سفید دفتر می داشت ولی دیگر چنین نیست.

اگر یادمان باشد این  ” برادر مجاهد جان بولتون” بود که در خیمه شب بازی های سالیانه مجاهدین خلق در ویلپنت پاریس می گفت که تا بهمن ماه 1397 جشن پیروزی را در تهران با رجوی خواهد گرفت، اما چنین نشده است. در همین راستا نقش مخرب بولتون در سیاست های امنیتی آمریکا چنان بود که دونالد ترامپ را بعد از سرنگونی پهباد آمریکایی بر فراز آسمان تنگه هرمز توسط ایران به اقدام نظامی فوری علیه ایران تشویق کرده بود که براساس گفته های خود دونالد ترامپ در دقایق آخر تصمیم نظامی خود علیه ایران را تغییر داد.

نمونه دیگر در نقش مخرب جان بولتون و همچنین پمپئو در  منتفی کردن تصمیم ترامپ با پیشنهاد رئیس جمهور فرانسه مکرون بود که قرار بود بعد از مذاکرات مختلف بین روسای جمهور ایران و فرانسه و همچنین حضور غیر منتظره محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران در حاشیه نشست گروه 8  یک خط اعتباری 15 میلیارد دلاری برای ایران باز شود که این موضوع با موافقت اولیه ترامپ در نشست گروه 8 در فرانسه همراه بود ولی ناگهان بر خلاف انتظار رسانه ها و افکار عمومی بلافاصله  جان بولتون با آن مخالفت کرد و همه چیز به هم ریخت. همچنین در آخرین مرحله که به اخراج بولتون از کاخ سفید منجر شده به بررسی پیشنهاد دونالد ترامپ برای گفتگو و دیدار با حسن روحانی رئیس جمهور ایران در قبال کاهش بخشی از تحریم های ایران بر می گردد. کاهش بخشی از تحریم ها در قبال ملاقات با رئیس جمهوری ایران  با مخالفت جدی جان بولتون رویرو شده است در صورتیکه خودش و وزیر خزانه داری آمریکا موافقت کاهش بخشی از تحریم ها بوده اند و همین موضوع به اخراج جان بولتون منجر شده است.

اما با مرور گذشته و  با توجه به سابقه روابط نزدیک جان بولتون با فرقه مجاهدین خلق ، همه کارشناسان مسائل ایران و  سازمان مجاهدین خلق در هنگام انتصاب جان بولتون به عنوان مشاور امنیت ملی آمریکا توسط ترامپ به او هشدار داده بودند که با حضور بولتون در کاخ سفید  اجازه اخلال و  ” چلپی کردن ” اوضاع به مجاهدین خلق در کاخ سفید داده می شود و ساده انگاری بوده و هست که غیر از این تصور نمود و این پر بهادادن به نقش فرقه مجاهدین خلق نیست . چنانچه  با حضور جان بولتون در کاخ سفید چرخ رابطه اطلاعاتی و مزدوری مجاهدین خلق برای سرویس اطلاعاتی اسرائیل  روان تر چرخید . بولتون  با انتقال اخبار و اطلاعات دروغ و همچنین پیشنهادهای راهبردی علیه مردم ایران از منبع فرقه مجاهدین خلق به ترامپ توانست سیاست آمریکا را در قبال ایران را به جنگ و خشونت منحرف کند، چرا که رودی جولیانی و جان بولتون حتی قبل از گرفتن پست در کاخ سفید از مشاوران اصلی ترامپ در دوران مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری آمریکا بوده اند و باند مک کین ، جولیانی و بولتون با توجه به عدم سابقه و تجربه  سیاسی ترامپ مجبور به اتخاذ شعار هایی  علیه برجام در دوران مبارزات انتخاباتی کرد که آثارش برای اجرای آن شعار ها در بعد از انتخاب ترامپ هویدا شد.

در راستای همین سیاست در سال گذشته مریم عضدانلو ـ رجوی بسیار تلاش کرد که از طریق جولیانی و بولتون اجازه سفر و حضور در آمریکا را پیدا کند تا خود را به عنوان تنها اپوزیسیون دمکراتیک !؟ معرفی کند ولی  به دلیل سوابق تروریستی فرقه مجاهدین خلق و مریم عضدانلو ـ رجوی و محدودیت های حقوقی و همچنین نفرت اجتماعی از رجوی و مجاهدین خلق در ایران این امر ممکن نشد.

Mojahedin-Jahn Bolton baradar Mojahed

البته نباید فراموش کرد که وضعیت فعلی روابط آمریکا با ایران تنها به باند مخرب یاد شده و جان بولتون که دوجانبه از سوی اسرائیل و فرقه مجاهدین خلق تغذیه می شدند، برنمی گردد بلکه کماکان مهره های جنگ طلب و تمامیت خواه چه علیه ایران و چه علیه جامعه بین المللی در کاخ سفید حضور دارند و حتی می توان این تحلیل را هم داشت که بولتون نقش مخرب خود را در ویران کردن برجام و راه اندازی بزرگترین تحریم های تاریخ  علیه مردم ایران بازی کرده بود، بنابراین ترامپ دیگر نیازی به این مهره در ادامه بازی سیاسی خود با ایران و دیگران نداشت. اما اگر حتی چنین هم باشد این نشان از یک افول اخلاقی عمیق در میان سیاستمداران آمریکا است که با جان بولتون مثل یک دستمال و ابزاری برخورد شده که دیگر مدت مصرف آن به پایان رسیده است.

اما هر چه بود ، در هر صورت به نظر می رسد با اخراج مشاور امنیت ملی آمریکا از کاخ سفید توسط دونالد ترامپ راه برای کاهش و برداشتن تحریم ها علیه مردم ایران و گفتگو و مذاکره بین ایران و آمریکا باز شده است و  ” برادر مجاهد جان بولتون ”  به جای رفتن به تهران و فتح آن به مانند رجوی به زندان اشرف 3 در آلبانی تبعید شده است و دیر یا زود  در آنجا توسط فرقه مجاهدین رونمایی خواهد شد.  تبعید جان بولتون به آلبانی آغازی بر پایان دوران سرخوشی تشکیلاتی و فریب فرقه مجاهدین خلق نیز می باشد که فکر کرده و می کند با آویزان شدن به بیگانگان و کوبیدن بر طبل جنگ می تواند از نمد تحریم و جنگ علیه مردم ایران کلاهی برای خود ببافد، چرا که قرار بود بولتون آنها را تا بهمن 1397 و قبل از چهل سالگی انقلاب ایران به تهران ببرد .  اما نشد،  یعنی نه تنها کلاهی بافته نشده است بلکه به نظر می رسد افزایش ریزش نیرو در زندان اشرف 3 در آلبانی در چشم انداز خواهد بود و به همین دلیل است که خبر اخزاج و برکناری جان بولتون بطور کامل در رسانه های سازمان مجاهدین خلق سانسور شده  تا نیروهای داخل تشکیلات مطلع نشوند یا بعد از آنکه زهر آن ریخته شد قطره چکان و تحریف شده به گوش اعضای درون تشکیلات برسد.

/////////////////////////////////////////

مسعود رجوی زنده است، اما کجاست؟

 

 

 

 

 

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید