صلیب‌ها بر سردر ادارات دولتی ایالت بایرن آلمان نصب شدند

0
854

پیش‌تر کریستیان لیندنر، دبیرکل حزب دموکرات آزاد آلمان، مصوبه دولت ایالت بایرن را با اقدامات دولت ترکیه مقایسه کرده و گفته بود، همان‌گونه که اردوغان برای پیش‌برد سیاست‌های خود از اسلام بهره‌ می‌گیرد، حزب حاکم سوسیال مسیحی در ایالت بایرن نیز برای تحقق اهداف خود از مسیحیت استفاده‌ی ابزاری می‌کند. رهبران حزب سوسیال مسیحی بارها گفته‌اند که اسلام به آلمان تعلق ندارد. مصوبه‌ی دولت ایالتی بایرن در میان روحانیان هم موافقان و مخالفان زیادی دارد. سرشناس‌ترین مخالف آن، کاردینال راینهارد مارکس، رئیس مجمع کاردینال‌های آلمان است. مارکس معتقد است که مصوبه‌ی دولت ایالتی بایرن باعث نفاق در میان گروه‌های قومی و دینی می‌شود. مارکوس زودر، رئیس دولت ایالتی بایرن مصمم است، در این باره با مقامات کلیسای کاتولیک و پروتستان مذاکره کند.

صلیب‌ها بر سردر ادارات دولتی ایالت بایرن نصب شدند

02.06.2018 ـ دویچه وله

بر سردر ادارات دولتی ایالت بایرن آلمان صلیب نصب شد. منتقدان، این اقدام را مغایر با قانون اساسی آلمان و مخالف اصل جدایی دین از حکومت می‌دانند. بالاترین مقام دینی کاتولیک‌های آلمان هم با این اقدام مخالف است.

    
عکس تزئینی

روز جمعه (یکم ژوئن / ۱۱ خرداد) مصوبه‌ی دولت ایالتی بایرن برای نصب صلیب بر سردر ادارات دولتی به اجرا گذاشته شد.

به گفته‌ی مارکوس زودر، رئیس دولت ایالتی بایرن، این اقدام برای نمایش وابستگی این ایالت به فرهنگ مسیحی صورت می‌گیرد.

مخالفان اما معتقدند که این نه یک اقدام فرهنگی بلکه کنشی سیاسی به‌شمار می‌رود که ریشه‌ی دینی دارد.

از آنجایی که در آلمان آزادی دین و مذهب از حقوق بنیادین شهروندان محسوب می‌شود، دولت اجازه ندارد، مبلغ دین خاصی باشد.

به همین دلیل “کانون دفاع از آزاداندیشی” در مونیخ اعلام کرده است که علیه این مصوبه دولت ایالتی به دادگاه شکایت خواهد کرد.

به کانال دویچه وله فارسی در تلگرام بپیوندید

مخالفان سیاسی

احزاب چپ و سبز آلمان هم به شدت به این اقدام اعتراض کرده‌اند. رئیس شاخه‌ی بایرن حزب سبزها گفت: «دولت ایالتی سوسیال مسیحی به خوبی می‌داند که نصب صلیب در اداره‌ها مغایر قانون اساسی آلمان است».

کاردینال راینهارد مارکس: مصوبه‌ دولت ایالتی بایرن باعث نفاق در میان گروه‌های قومی و دینی می‌شودکاردینال راینهارد مارکس: مصوبه‌ دولت ایالتی بایرن باعث نفاق در میان گروه‌های قومی و دینی می‌شود

پیش‌تر کریستیان لیندنر، دبیرکل حزب دموکرات آزاد آلمان، مصوبه دولت ایالت بایرن را با اقدامات دولت ترکیه مقایسه کرده و گفته بود، همان‌گونه که اردوغان برای پیش‌برد سیاست‌های خود از اسلام بهره‌ می‌گیرد، حزب حاکم سوسیال مسیحی در ایالت بایرن نیز برای تحقق اهداف خود از مسیحیت استفاده‌ی ابزاری می‌کند.

رهبران حزب سوسیال مسیحی بارها گفته‌اند که اسلام به آلمان تعلق ندارد.

تصمیمی “نفاق‌‌انگیز”

مصوبه‌ی دولت ایالتی بایرن در میان روحانیان هم موافقان و مخالفان زیادی دارد.

سرشناس‌ترین مخالف آن، کاردینال راینهارد مارکس، رئیس مجمع کاردینال‌های آلمان است. مارکس معتقد است که مصوبه‌ی دولت ایالتی بایرن باعث نفاق در میان گروه‌های قومی و دینی می‌شود.

مارکوس زودر، رئیس دولت ایالتی بایرن مصمم است، در این باره با مقامات کلیسای کاتولیک و پروتستان مذاکره کند.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید